MCSyncro otvára priestory pre ľahkú výrobu

Ako prebieha výstavba nových priestorov a kedy budú stavebné práce ukončené?

MCSyncro otvára priestory pre ľahkú výrobu v priemyselnom parku Prologis Park Nitra, kontrakt sprostredkovala spoločnosť 108 AGENCY.

MCSyncro, JIS dodávateľ kolies pre automobilový priemysel, podpísal nájomnú zmluvu na 7.000 metrov štvorcových v priemyselnom parku Prologis Park Nitra. Ide o jedného z prvých oficiálnych dodávateľov výrobného závodu Jaguar Land Rover. Prenájom 7.000 metrov štvorcových zabezpečil Braňo Jendek, managing partner a vedúci industriálneho tímu spoločnosti 108 AGENCY Slovensko.

Výstavba nových priestorov už prebieha a stavebné práce budú ukončené v prvom štvrťroku 2018. MCSyncro bude svoje výrobné priestory využívať na montáž kolies výhradne pre Jaguar Land Rover v Nitre. Prvé kolesá v novej hale budú zmontované v druhom štvrťroku 2018. Prevádzka v prvej fáze poskytne prácu štyridsiatim ľuďom a firma plánuje v najbližších rokoch ďalšie zdvojnásobenie výroby.

Spoločnosť MCSyncro otvára svoju druhú prevádzku na Slovensku, ktorá tak ako v prípade bratislavskej, stojí v priamom susedstve automobilového závodu. „Sme veľmi radi, že kvalita našich služieb presvedčila JLR a vybral si nás za svojho dodávateľa. Po detailnej analýze sme sa rozhodli umiestniť našu novú prevádzku v Prologis Parku Nitra, čo nám umožňuje ponúknuť najefektívnejšie riešenia pre nášho klienta, spoločnosť Jaguar Land Rover.,“ hovorí Milan Porubský, Riaditeľ spoločnosti MCSyncro na Slovensku.

Vyhľadanie nových priestorov sprostredkoval Braňo Jendek zo spoločnosti 108 AGENCY. “Teším sa, že automobilový segment na Slovensku stále rastie a dôveruje značke 108 AGENCY pri vyhľadávaní nových priestorov. Spolupráca zo spoločnosťou MCSyncro pre nás bola veľkou výzvou a sme veľmi radi, že sme splnili očakávania. Veríme, že na túto spoluprácu nadviažeme tiež v budúcnosti,“ hovorí Braňo Jendek, managing partner spoločnosti 108 AGENCY Slovensko.

„Sme veľmi radi, že si spoločnosť MC Syncro vybrala náš Prologis Park Nitra ako vhodné miesto pre ich novú prevádzku. Prenajali sme im flexibilné priestory s možnosťou postupného rozšírenia,“ hovorí Martin Stratov, Senior Leasing and Development Manager Slovakia. Prologis Park Nitra Priemyselný park Prologis Park Nitra je situovaný v Nitre, časti Drážovce, vedľa závodu Jaguar Land Rover, len 100 km východne od Bratislavy a v blízkosti diaľnice R1. Jeho poloha ponúka nielen prvotriedny prístup k plánovanému automobilovému závodu v susedstve, ale aj do hlavného mesta, či susediacich krajín Rakúska, Nemecka, Českej republiky, Poľska a Maďarska. V parku sú momentálne vo výstavbe dve haly s celkovou rozlohou 62.000 metrov štvorcových a možný ďalší development s celkovou rozlohou 33.000 metrov štvorcových.

MCSyncro

Je spoločný podnik spoločností Michelin a Continental s dlhoročnou skúsenosťou v oblasti montáže kolies a ich JIS dodávok priamo na montážne linky automobiliek. Má 20 závodov na 4 kontinentoch a je Európskym lídrom na trhu.

108 AGENCY

Je realitno-konzultantská spoločnosť s výhradným zameraním na komerčné nehnuteľnosti. Máme silné zázemie skúsených odborníkov, ktorých práca baví a nestrácajú motiváciu. V oblasti komerčných nehnuteľností zabezpečuje komplexné služby nájomcom a vlastníkom nehnuteľnosti, v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku.

Zdroj: Tlačová správa spoločnosti 108 AGENCY.

[TheChamp-Sharing]

„Našli ste chybu v texte? Vyznačte chybnú časť textu a stlačte CTRL+ENTER. Ďakujeme“

0 komentárov

Leave a reply

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov stránky prepriemysel.sk je bez predchádzajúceho písomného súhlasu prepriemysel.sk porušením autorského zákona.

 Ochrana osobných údajov | O nás | Kontakt | Cenník

“.

Log in with your credentials

Forgot your details?